De theatervonk te pakken

De Schakelteams hebben niet alleen mensen uitgenodigd voor onze eigen theaterbijeenkomst, waarover we in deze nieuwsbrief vertelden. Wij werden ook uitgenodigd door Vis a Vis en theatergroep TOP om met mensen in ons netwerk naar hun voorstelling te komen kijken. We hebben gezocht naar geschakelden die een uitje konden gebruiken en nodigden hen uit om er samen met ons heen te gaan.

De voorstelling ‘Dromen van licht’ van TOP-theater maakte grote indruk en bood een fijne gelegenheid om er even tussenuit te zijn en te genieten. Voor velen was dit een uitstapje waarvoor ze niet snel zelf het initiatief zouden nemen, dus dit was fijn.

Ondanks het zeer warme weer was iedereen present. Ook een geschakelde die lang aarzelde om te gaan. Dit was een grote stap voor haar. Iedereen had zijn beste kleding aangetrokken en de voorstelling was een waar spektakel.

We danken TOP-Theater en Vis-a-Vis voor de vrijkaarten. De bewoners hebben genoten, en wij ook!

Geplaatst in Nieuws.