Dag van de mentale gezondheid Almere 2023


 

 

De Dag van de Mentale Gezondheid, World Mental Health Day, vindt elk jaar plaats op 10 oktober. In Almere richten we ons deze dag vooral op de positieve (mentale) gezondheid. Hoe kijk jij naar jezelf en anderen? Hoe ga je om met uitdagingen?  

Je bent van harte welkom in Bruis om deel te nemen aan interessante en actieve workshops die allemaal kunnen bijdragen aan het lekker in je vel zitten. Het Schakelteam organiseert er enkele, maar ook andere organisaties zijn van de partij.  

  

Geen zin in een workshop maar wel in een praatje? Ook dan ben je van harte welkom! Na een kopje soep zullen we de dag afsluiten met het uitwisselen van onze gedachten over het onderwerp van deze internationale dag. 


Benieuwd naar het hele programma? Bekijk de afbeeldingen hieronder! 


Toegang is gratis, en aanmelden is niet nodig. 

 

Geplaatst in Nieuws.