Een nieuwe schakelaar: Minke van ’t Hoff

Een nieuwe schakelaar: Minke van ’t Hoff

Mijn naam is Minke van ’t Hoff en ik zit met een welzijnsachtergrond in het Schakelteam. Ik werk al 15 jaar in Almere op verschillende plekken. Misschien ben je mij al eens tegengekomen? Op straat, in een wijk of bij het buurthuis?

Ik werk in het Schakelteam omdat ik welzijn voor iedere bewoner heel belangrijk vind. Iedere persoon is de moeite waard, iedereen is welkom om mee te doen, ook al gaat dat niet vanzelf. Ik kom graag met je in contact om kennis te maken en samen te ontdekken hoe de dag voor jou zinvoller of prettiger kan zijn. Dat kan door van alles. De ene persoon wil graag anderen ontmoeten om mee te kletsen, een ander zoekt een gezellige activiteit, een volgende heeft liever een maatje om 1 op 1 mee te praten. We gaan samen ontdekken wat kan. Ik ga graag een tijdje met je ‘op reis’ om stapje voor stapje jouw wens te realiseren.

Wie ben ik? Ik ben een vrolijk gezellig mens bij wie je ook voor serieuze gesprekken terecht kan.
Ik ben een doorzetter, ook als het even tegenzit. Met geduld, uitdagen en soms wat humor.
Ik hou van kleur, dat zie je vast ook terug in mijn kleding. Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat meer kleur in jouw leven.

Wil je met mij in contact komen, dan kan dat via mailadres minke@schakelteam-almere.nl.  

Je mag ook bellen 06-82601185.  Ik hoor graag van je. Tot gauw!

Over de auteur

mdem editor